O nama

Ko smo mi?

Naša agencija

Check out our company story and work process

Mi smo porodična agencija u Vrnjačkoj Banji. Naš cilj je da izgradimo imidž koji se zasniva na profesionalnosti, pouzdanosti, pravnoj i poslovnoj sigurnosti.
Sa našim klijentima želimo da ostvarimo saradnju koja se bazira na sistemu razmene dokumentacije bez obaveze dolaska kod nas. U dogovoru sa našim klijentima, dolazimo po potrebnu dokumentaciju i na taj način štedimo vreme našim klijentima. Takođe, želimo da stvorimo sistem u kom smo tu za sve naše klijente kada god je to potrebno. Odgovaramo na sva vaša pitanja i zahteve, najkasnije u roku od 24 h.
Primenjujući najviši standard i stečeno iskustvo kroz dugogodišnji rad, pružamo vam potporu i pratimo poslovanje i rast malih, srednjih i velikih preduzeća. Cilj je da se prilagodimo svakom klijentu, zato u jako kratkom roku dolazimo do najefikasnijeg mogućeg rešenja za svaki zahtev.
Sa našim klijentima želimo da ostvarimo saradnju koja se bazira na poverenju i lojalnosti, tako da se uvek možete osloniti na nas.

Naša vizija je da brzo, profesionalno i efikasno steknete novi dom i poslovnu sigurnost.

Latest News & Articles

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

Do You Have Questions ?

We'll help you to grow your career and growth.

16Nov 2022

Na prodaju plac u Ruđincima, površine 118,29 ari

Na prodaju parcele ukupne površine 1,18ha u Ruđincima KO 1134/1, KO 1134/3, KO 1135, KO 1137. Parcele imaju namenu građevinskog zemljišta i poljoprivrednog. Vlasništvo 1/1. Mogućnost dogovora za kupovinu manje površine. Cena 1550 eur/a.

09Nov 2022

EKSKLUZIVNA PONUDA-Na prodaju poslovni prostor IWA wellness centar sa recepcijom

Na prodaju Iwa wellness centar sa recepcijom.  Wellness centar sadrži sobu za masaže, saunu, parno kupatilo, đakuzi, solarijum, tepidarijum. Površina prostora je 213m2. Cena iznosi 400.000 EUR.

01Nov 2022

Na prodaju stanovi u izgradnji različite strukture

Na prodaju stanovi različitih struktura u izgradnji na 200m od opštine. Rok završetka radova kraj 2023 godine. Cena po m2 je 1700EUR+PDV.

Translate »

Compare Listings